Over ons

Waarom CRS meer is dan een boekhoudkantoor

CRS bvba is een zaak met een eerlijke historiek: oorspronkelijk werd de zaak in 1992 gestart als eenmanszaak door Pascale Roekens. Ook al bestaat het bedrijf ondertussen al meer dan 20 jaar, CRS is blijft een jong en dynamisch kantoor met vaste waarden.

Pascale Roekens, zaakvoerder

Geboren uit een familie van zelfstandigen en financiewezen, Bachelor zuiver Boekhouden en +27 jaar ervaring in het vak. Van vele kanten, binnen en buiten BIBF, geniet zij erkenning. Pascale gelooft in continu bijscholen in de verandernede fiscaliteitswereld.

Annick Van Der Elst, general manager

Afgestudeerd in 1990 als Bachelor Boekhouden-Fiscaliteit. Ze startte haar loopbaan bij een orthopedisch bedrijf, waar zij de boekhouding-loonadministratie verzorgde. Sinds 2000 actief in het kantoor, eerst als bediende, en na een 5-tal jaren doorgegroeid naar zelfstandige medewerkster.

Pascale en Annick worden in hun enthousiasme ondersteund door ploeg van medewerkers ieder met zijn eigen sterkte in BTW en Fiscaliteit know-how. Deze ploeg krijgt op regelmatige tijdstippen wandelingen in de complexiteit van de fiscale wereld.

Begeleiding van jou als onze cliënt

Wij streven er ondermeer naar om de boekhouding zodanig te organiseren dat die niet enkel vanuit fiscaal oogpunt in orde is, maar dat de boekhouding tevens als begeleidingsinstrument en informatiebron kan fungeren.

Ons cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit kleine en middelgrote ondernemingen en eenmanszaken verspreid over het volledige Vlaamse en Brusselse landsgedeelte. Het doel van ons kantoor is de klant begeleiden en adviseren tijdens de gehele levensloop van de onderneming.

Elke ondernemer heeft toch recht op expertise ter zake, niet?

Meer weten