Waar we voor staan

8 troeven, een hemelsbreed verschil

CRS, dat is...

Ervaring

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan ter ondersteuning van het management. Onze ervaring, vaste medewerkers en voornamelijk het persoonlijk contact met de klant zijn onze belangrijkste troeven.

Beleidsinzicht

Uw boekhouding moet een fiscaal oogpunt hebben, maar voor de bedrijfsleider is het belangrijk dat zijn boekhouding omgezet wordt in een beleidsinstrument en informatiebron.

Boekhouding

Input, opvolging, rapportering, eindejaarsafsluiting, opstellen en neerleggen van de jaarrekening, we bieden een echt totaalpakket aan.

Maatwerk

Ons dienstenpakket wordt volledig op maat uitgewerkt voor de klant. In de loop van het boekjaar worden er regelmatig tussentijdse situaties opgesteld, zowel in functie van fiscaal als bedrijfseconomische behoeften, zodat er op het einde van het boekjaar er geen verrassingen zijn voor het management.

Transparant

Onze diensten worden omgezet in erelonen. Bij ons weet u op voorhand wat uw boekhouding u op jaarbasis gaat kosten. Wij werken met maandelijkse facturen met gedetailleerde uuroverzichten. Dus geen verrassingen voor de klant. Op de duur van onze diensten staat geen beperking.

Richt je net een bedrijf op als starter?

Ontdek vrijblijvend wat CRS voor je kan betekenen

... maar CRS is ook...

Fiscaliteit

Personenbelasting, vennootschapsbelasting, fiscale optimalisatie, fiscale controles,...

Advies

Begeleiding, oprichting, ontbinding, fusie en vereffening van vennootschappen, ...

Samenwerken

Uw bedrijf en CRS vormen samen met ons netwerk van adviesverleners een eenheid. Natuurlijk allemaal à la carte.